Ellertsveld

Geen beoordelingen

Overnachting bij onze partner

Voor een nachtje weg met het hele gezin tot een romantische nachtje in een bijzondere kloosterkamer is Hotel de Westerburcht in het Drentse Westerbork een uitstekend 3-sterren hotel om te vertoeven.

Geen beoordelingen

Midweek Vastenkuur in Drenthe - Geniet van de Verse Sapvastenkuur in Zuidwolde

Als u zich wilt bezinnen op uw huidige levenspatroon. Als u tot rust wilt komen en als u bewust met uzelf aan de slag wilt gaan op fysiek, emotioneel of mentaal gebied, dan is deze 5-daagse verse sapvastenkuur in Drenthe, precies wat u zoekt! U verblijft in een bungalow, een kleinschalig bungalow park midden in een prachtig stukje natuur; ideaal voor de individuele gast. Er is een intake gesprek op de dag van aankomst en op de dag van vertrek. U heeft in de tussentijd alle vrijheid om het programma te volgen zoals u dat wilt. Inclusief zijn diverse behandelingen.

Geen beoordelingen

2=1 Beautyaanbieding - Ontspannen in de Drentse Bossen

Wilt u er een paar dagen tussen uit? Verzorgd, vertroeteld en niet als nummer behandeld worden? Dan is dit arrangement in een kleinschalig Beauty- en Kuurinstituut in de Drentse bossen echt iets wat bij u past. Geniet van 1 nacht gratis overnachten bij deze heerlijke 2=1 aanbieding!