4-Daags Sauerland arrangement - geniet in Sauerland!

Andreasberg-Bestwig , Duitsland
VANAF
€ 43,- p.p.p.n.
VANAF
2 Personen
4 dagen

Sneeuw of geen sneeuw, bij ons hotel in het Sauerland bent u op het juiste adres voor een juiste mix van ontspanning en inspanning! Vanaf 129 euro per persoon kunt u 4 dagen genieten in het mooie Sauerland. In de winter wellicht van de sneeuw en in het voorjaar en zomer van de prachtige groene heuvels voor mooie wandelingen.

Bij dit 4-daagse arrangement is inbegrepen:

  • Welkomstdrankje
  • 3 Overnachtingen in een standaard of comfortkamer
  • 3x Ontbijtbuffet
  • 3x Een 3-gangen dinerbuffet
  • Gratis wandel- of fietsapp
  • Gratis pakeren bij het hotel
  • Gratis gebruik wifi

  Prijzen:

  In de maanden januari, februari, maart, oktober, november, december:
  € 129,00 p.p. op basis van 2 personen per kamer met aankomst van zondag tot en met dinsdag.
  € 139,00 p.p. op basis van 2 personen per kamer met aankomst van woensdag tot en met zaterdag.

  In de maanden april, mei, juni, juli, augustus, september:€ 139,00 p.p. op basis van 2 personen per kamer met aankomst van zondag tot en met dinsdag.
  € 149,00 p.p. op basis van 2 personen per kamer met aankomst van woensdag tot en met zaterdag.

  De prijs van dit 4-daags arrangement in Sauerland is geldig tot en met 30 november 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Genieten in Sauerland

Sneeuw of geen sneeuw, bij ons hotel in het Sauerland bent u op het juiste adres voor een juiste mix van ontspanning en inspanning! Kom 4 dagen genieten in het mooie Sauerland. In de winter wellicht van de sneeuw en in het voorjaar en zomer van de prachtige groene heuvels voor mooie wandelingen.

Binnenactiviteiten in de omgeving

Nodigt het weer een keer niet uit om naar buiten te gaan? Ook dan biedt de omgeving vele mogelijkheden. Ontspan in zwemparadijs Aqua Olsberg, bezoek de oude mijn in Ramsbeck of geniet in de Heilstollen van Nordenau.

Het Hotel

In Andreasberg, in het mooie Hoog Sauerland, ligt Parkhotel Andreasberg. Het hotel is gevestigd in een karakteristiek gebouw dat in vroegere tijden dienst deed als dorpsschool van Andreasberg.

Het hotel is in 2017 volledig gerenoveerd. Er is voldoende parkeergelegenheid op de privé-parkeerplaats van het hotel . Ook is er gratis wifi waar u gebruik van kunt maken. Wij hebben in het hotel verschillende zithoeken waar u kan genieten van een hapje en een drankje of buiten op de grote veranda aan de achterzijde van het hotel waar de zon schijnt en u een prachtig uitzicht heeft.

Het hotel ligt centraal tussen bekende toeristenoorden als Willingen en Winterberg. U kunt alle seizoenen gedurende het gehele jaar bij ons terecht.

De Kamers

Het hotel heeft 18 kamers met in totaal 36 bedden die uitkijken op het dorp met de prachtige witgeschilderde huizen en hun leistenen daken, de Andreasberg met een hoogte van bijna 500 meter of de fantastische groene vallei en heuvelachtige landschap om ons hotel heen. Alle kamers hebben boxspringbedden, een zitje en zijn voorzien van eigen douche en WC.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Restaurant
 • Wifi
 • Receptie
 • Familiekamers
 • 3-Persoonskamers

Onze partner

Het Hotel

In Andreasberg, in het mooie Hoog Sauerland, ligt dit sfeervolle en kleinschalige hotel. Hethotel ligt centraal tussen bekende toeristenoorden als Willingen en Winterberg. U kunt alle seizoenen gedurende het gehele jaar hier terecht.

Hotel en Kamers

Het hotel heeft 18 kamers met in totaal 36 bedden die uitkijken op het dorp met de prachtige witgeschilderde huizen en hun leistenen daken, de Andreasberg met een hoogte van bijna 500 meter of de fantastische groene vallei en heuvelachtige landschap om het hotel heen. Er is gratis wifi waar u gebruik van kunt maken. Wij hebben in het hotel verschillende zithoeken waar u kan genieten van een hapje en een drankje of buiten op de grote veranda aan de achterzijde van het hotel waar de zon schijnt en u een prachtig uitzicht heeft.

Het gebouw

Het hotel is gevestigd in een karakteristiek gebouw dat in vroegere tijden dienst deed als dorpsschool van Andreasberg.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid op de privé-parkeerplaats van het hotel.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Hoteldeals.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Hoteldeals.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Hoteldeals.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • Genieten in Sauerland
 • Op basis van half pension

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

317+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.