Gelderse Poort

omgeving

Ontdek natuurgebied De Gelderse Poort - 4-daags Fietsarrangement nabij Nijmegen

Ooij 41 verkocht

Ons mooie Nederland is uitermate geschikt om al fietsend de natuur te ontdekken! Boek het 4-daags Fietsarrangement vlakbij Nijmegen. Bij dit arrangement ontvangt u een lunchpakketje voor onderweg en bij terugkomst kunt u in het restaurant aanschuiven voor een heerlijk 3-gangen diner. Er gaat niets boven een dag per fiets op pad!

omgeving

5-daagse Fietsvakantie en ontdek natuurgebied de Gelderse Poort nabij Nijmegen

Ooij 4 verkocht

Ons mooie Nederland is uitermate geschikt om al fietsend de natuur te ontdekken! Boek een 5-daags Fietsvakantie in de Gelderse Poort vlakbij Nijmegen. Bij deze fietsvakantie kunt u deze prachtige omgeving uitstekend op de fiets ontdekken en als u zin heeft in een dagje naar een stad is Nijmegen natuurlijk zeker een bezoek waard.

omgeving

Ontdek natuurgebied De Gelderse Poort - 4-daags Wandelarrangement nabij Nijmegen

Ooij 4 verkocht

Ons mooie Nederland is uitermate geschikt om al wandelend de natuur te ontdekken! Boek het 4-daags wandelarrangement vlakbij Nijmegen. Bij dit arrangement ontvangt u een lunchpakketje voor onderweg en bij terugkomst kunt u in het restaurant aanschuiven voor een heerlijk 3-gangen diner. Er gaat niets boven een dag te voet op pad!

omgeving

Fietsen door natuurgebied de Gelderse Poort nabij Nijmegen - 3-daags Fietsarrangement

Ooij

In dit mooie en rustige gebied is er van alles te beleven. Ontdek het veelzijdige groen van de Ooijpolder en de omliggende natuur, bezichtig een van de vele bijzondere musea of trek er een dagje op uit naar Nijmegen. Geniet van de uiterwaarden van de Waal, oude steenfabrieken, vele ganzen en de wilde koninkpaarden. U vindt de Ooijpolders in natuurgebied de Gelderse Poort. Dit is een prachtig gebied om eindeloze fietstochten te maken.

omgeving

3-daags Wandelarrangement door natuurgebied de Gelderse Poort nabij Nijmegen

Ooij

Bent u een natuurliefhebber? Breng dan een bezoek aan natuurgebied De Gelderse Poort. Dit is een ruig gebied waar u onder andere wilde paarden, bevers en ganzen kunt spotten. Geniet van de rust, al het groen en van de stromende rivier de Waal tijdens uw wandeltocht. Wilt u ook nog even de stad Nijmegen bezoeken, dan kunt u daar ook heerlijk even shoppen, cultuur snuiven en een terrasje pakken aan de Waalkade!

5 Uitstapjes

Hoteldeals.nl maakt gebruik van cookies
Hoteldeals.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Hoteldeals.nl