Schin op Geul

Schin op Geul ligt in Zuid-Limburg. Het dorpscentrum van Schin op Geul is sfeervol met traditionele huizen en gezellige pleinen. De Sint-Mauritiuskerk in Schin op Geul is een opvallend gebouw met een rijke geschiedenis. De omgeving van Schin op Geul kenmerkt zich door het glooiende heuvellandschap. De regio rondom Schin op Geul biedt diverse wandel- en fietspaden die door het heuvellandschap leiden. De Keutenberg, een bekende klim voor wielrenners, is ook in de buurt. Het dorp ligt in de buurt van bekende Limburgse steden zoals Valkenburg en Maastricht.

Fietsen door het Heuvelland

3-daags Fietsarrangement in Schin op Geul - Genieten in Zuid-Limburg

Schin op Geul 18 verkocht

Grenzeloos genieten in Zuid-Limburg. De ligging van dit hotel, onder aan de Sousberg in Schin op Geul, is zelfs voor Limburgse begrippen bijzonder te noemen. Het hotel is een uitstekende uitvalsbasis voor een paar daagjes fietsen. Met de gastvrijheid die dit hotel biedt weet u zeker dat u aan het juiste adres bent om alle zorgen even helemaal te vergeten.

Het hotel in Schin op Geul

Liefde voor Limburg 5-daagse Fietsvakantie

Schin op Geul 6 verkocht

Om het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland op de fiets te ontdekken heeft u zeker wel een paar dagen nodig. Dan is dit speciale 5-daagse Liefde voor Limburg arrangement absoluut een aanrader. Het kleine maar zeer gastvrije hotel in Schin op Geul is een uitstekende uitvalsbasis om het Heuvelland te ontdekken. In het hotel zijn fietsroutes verkrijgbaar en het fietsknooppuntennetwerk is uitstekend in Zuid-Limburg.

Kasteel aanzicht

3 dagen Fietsen in Zuid-Limburg - Slapen bij een bijzondere locatie met uitzicht op het Kasteel

Schin op Geul

Op zoek naar een sfeervolle en unieke locatie voor uw volgende Fietsarrangement? Ga op ontdekkingstocht door Limburg en wordt wakker met een bijzonder uitzicht. De hotelkamers zijn gelegen bij een mooi historisch kasteel en kijken uit op het kasteel of de tuin. Prachtig gelegen in het groen en op steenworp afstand van het bruinende Valkenburg.

Wandelend Limburg Ontdekken

Wandelend Limburg ontdekken en historisch overnachten bij Valkenburg

Schin op Geul 2 verkocht

Plan uw volgende wandeltrip in Limburg. Vanuit onze historische locatie kunt u te voet Valkenburg ontdekken of trek het groene Sint-Jansbos in. Lekker bijkomen met een borrelplankje bij onze brasserie en overnachten in een van onze speciale hotelkamer met uitzicht op het kasteel of de tuin.

Fietsen naar het Kasteel

Zuid-Limburgse Fietsvakantie - Overnachten op een bijzonder Landgoed

Schin op Geul

Zuid-Limburgse Fietsvakantie. Heerlijk 5 dagen genieten van al het moois wat Limburg te bieden heeft. Ontdek de mooiste fietsroutes door het Heuvelland. Maak een stop bij het bruisende Valkenburg en kom tot rust in een van onze historische hotel kamers met uitzicht op het kasteel of de tuin.

5 Uitstapjes

Hoteldeals.nl maakt gebruik van cookies
Hoteldeals.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Hoteldeals.nl