Nederweert

Nederweert is een plaats Limburg. Het ligt in een groene omgeving en heeft verschillende natuurgebieden en landelijke landschappen. Nederweert heeft historische kerken, molens en andere gebouwen die de geschiedenis van de regio weerspiegelen. De Sint Lambertuskerk en de Windmolen van Nederweert zijn enkele opvallende bezienswaardigheden. Een bekende recreatieplas in de buurt van Nederweert is "De IJzeren Man." Het biedt mogelijkheden voor zwemmen, wandelen en andere recreatieve activiteiten. Het nabijgelegen natuurgebied De Groote Peel biedt mogelijkheden voor wandelingen en natuurexploratie.

3 Uitstapjes

rosveld

3-daags Wandelarrangement in Midden-Limburg - Wandelen door de Grote Peel

Nederweert

Genieten van het prachtige Limburgse landschap is het uitgangspunt van dit 3-daagse wandel arrangement. De omgeving beschikt over talloze fiets -en wandelroutes, natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het nabijgelegen Nationaal Park de Grote Peel. Laat u in de avond smakelijk verrassen door de chef met een 3-gangen diner. Na een verrukkelijk diner en heerlijk dagje wandelen komt u helemaal tot rust in de comfortabele hotelkamer.

rosveld

3 dagen Fietsen door Midden-Limburg en Nationaal Park de Grote Peel

Nederweert 4 verkocht

Bewonder het prachtige landschap van Midden-Limburg vanaf uw fiets! De omgeving beschikt over talloze fiets -en wandelroutes, natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het nabijgelegen Nationaal Park de Grote Peel. Fietsen in de Peel is fietsen in een gebied vol cultuurhistorie, landbouwontwikkeling en bijzondere natuur. Na een dag fietsen door de schitterende omgeving geniet u 's avonds van een 3-gangen verrassingsdiner van de chef!

rosveld

5-daagse Minivakantie in Midden-Limburg - Ontdek de prachtige omgeving

Nederweert

Geniet van nét dat beetje extra tijdens deze minivakantie! Heerlijke overnachtingen in een van de moderne kamers én in de avond genieten van een gezellig 3-gangen diner! Bezoek tijdens uw verblijf de in de buurt gelegen steden Eindhoven, Weert of Roermond of trek het prachtige Limburgse landschap in. De omgeving beschikt over talloze fiets -en wandelroutes, natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het nabijgelegen Nationaal Park de Grote Peel.

3 Uitstapjes

Hoteldeals.nl maakt gebruik van cookies
Hoteldeals.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Hoteldeals.nl