Badkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
lounge
Restaurant

Onze partner

Trakteer uzelf op een beetje luxe in het het uitgestrekte idyllische landschap van Hoog Sauerland, Bad Fredenburg. We hebben het volledig gerenoveerde hotel voorzien van moderne kamers en suites. Ideaal om te ontspannen of als beginpunt van een actieve dag.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Restaurant
Parkeren
Lift
3-Persoonskamers
Huisdieren niet toegestaan

De kamers

Het hotel is recent gemoderniseerd, waardoor het voor iedereen fijn verblijven is. In het gezellige restaurant wacht iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet. De kamers zijn ruim en voorzien van goede bedden.

Het hotel beschikt over een lift.

De incheck van dit hotel is volledig contactloos. Dat wil zeggen dat u als gast vooraf een code toegestuurd krijgt om toegang te krijgen tot het hotel en uw kamer. Hier komt geen medewerker meer aan te pas.

Omgeving

Ontdek het land van de 1000 bergen tussen de Noord-Rijnland-Westfalen en Hessen Iserlohn Willingen met zijn verrukkelijke aangezicht, de ongetemde bossen, wildparken en geheime paden door de natuur.

Bereikbaarheid en Parkeren

Het hotel is gemakkelijker te bereiken vanaf Nederland. Tevens beschikt het hotel over een aantal eigen parkeerplaatsen waar u als gast van het hotel gebruik van mag maken.

Honden zijn in dit hotel niet toegestaan.

Guus J.Baks
9
29 mei 2024
Vriendelijk, mooie grote kamers, uitstekend ontbijt. prima locatie, aardige en behulpzame eigenaren, Nederlands, aan te bevelen.
Cindy
10
05 januari 2023
Wat een geweldig oud op nieuw Arrangement. Alles tot in de puntjes verzorgd. Het eten was uitmuntend en zeer gastvrij
Lucas van Kessel
8
05 januari 2023
Leuk hotel met geweldige gastheer een vrouw. Heerlijk verzorgd.
Van Brussel
8
08 januari 2020
Goede omgeving om te wandelen, hotel was in orde.
Anita Bult
8
06 januari 2020
Goed hotel! Mooie omgeving en prima ontbijt en avondeten.
Alfons Denotte
7
06 januari 2020
Vriendelijke meneer Floris,maar ik vond het er te stil voor mij mocht de muziek en zeker op oudjaar wel wat harder staan .Maar alles was wel in orde nette kamers...Misschien nog een tip wij zitten graag steeds op dezelfde plaats als dag ƃĀ©ĆƒĀ©n.maar hier moesten we steeds op een andere plaats plaatsnemen .
Jaap v.d. E.
9
06 januari 2020
Fantastisch verblijf/arran-gement. Prima, schone kamer en goed ontbijtbuffet en 3-gangendiners ( met oudjaar zelfs een heerlijk 5-gangen). De manager en personeel zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, dus zeker een plek om nog eens terug te gaan en dat allemaal in een prachtige (wandel)omgeving.
Tsjerk Adema
7
06 januari 2020
Het was allemaal ok. De kamer wat te klein met maar ƃĀ©ĆƒĀ©n stoel. Bed goed, badkamer goed, douche goed maar erg klein. Het ontbijt prima maar de bruine broodjes waren snel op en werden niet aangevuld. Het eten van samengesteld vlees (zelfs de kipfilet was samengestelde kip) was veel te gaar. Daartegenover op 2 januari was het eten veel te laat, de soep op, de vis en bloemkool niet gaar. Ze hadden gewoon te weinig personeel. Dit alles in verhouding tot de prijs van Ć¢ā€šĀ¬ 589,00 voor 4 nachten en 2 personen. De sfeer was verder goed en gemoedelijk. De omgeving is schitterend en we hadden prima weer. We zijn er lekker even tussenuit geweest.
E van Wunnik
6
03 januari 2020
Leuk hotel met een gezellege floris als manager hartelijk welkom door floris, maar het eten was matig en sober zeker voor kerstmis, regelmatig lege schalen die niet of niet op tijd weer aangevuld werden.
Anoniem
8
02 januari 2020
De informatie was prima. De beschrijving van het hotel was goed. Alleen was bij het ontbijt weinig variatie in beleg en soorten brood. Het kerst gebeuren was minimaal. Zelfs geen kerst-servet wat toch makkelijk was om op de tafel te leggen. Verder is het hotel goed, alleen is het jammer dat alle twee de bedden zodra je beweegt heen en weer gaan. Dus regelmatig wakker.
Thea
9
23 september 2019
We.hebben genoten van het arrangement.
Ann
8
11 september 2019
Keurig verzorgd arrangement. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Een mooi en net hotel op een gunstige locatie. Vanuit het hotel lopen meerdere wandel en fietsroutes. Schitterende omgeving. Een omgeving en hotel om zeker nog eens terug te komen.
Cottem
10
15 juli 2019
Mooi gelegen,kan er mooie wandelingen en fietsen . Vriendelijk onthaal en lekker gegeten.
Anita Ekas
8
19 juni 2019
Super geregeld. Gezellige ambiance, prima kamer. Goed en lekker eten.
Anoniem
8
31 mei 2019
Een prima hotel, fijne service, goed eten, allemaal heel relaxed dus.
Andre Rikkert
8
13 mei 2019
Arrangement was goed en naar volle tevredenheid. Ook het Hotel Sauerland was naar verwachting goed. Zowel de kamers als bar als eten ervaarden wij als goed en schoon. Vriendelijke ontvangst en verblijf. Helaas alleen het weer viel zwaar tegen...Ć¢ā‚¬Ā¦ en dat in mei. Tja.
Theo & Ankie
8
28 april 2019
Mooi hotel, prachtige ligging. Netjes, mooie kamers, lekker gegeten. Goede verzorging en zeer vriendelijke gastvrouw en Heer.
Piet Dijkstra
9
26 april 2019
Onze vragen werden correct via de mail beantwoord. De acomodatie was precies volgens de beschrijving en de prijs was inderdaad correct. Alles klopte aan dit arrangement. Wij willen best vaker gaan boeken via Recreatief.
Hoteldeals.nl maakt gebruik van cookies
Hoteldeals.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Hoteldeals.nl