Onze partner

Overnachten in een Golfhotel

Tussen Dortmund en Sauerland geniet u van dit sfeervolle familiehotel in het groen. Gasten komen om uiteenlopende redenen naar het charmante GolfHotel. Speel een 18-holes op de aangrenzende golfbaan of ontspan in de kleine, maar indrukwekkende spa. Ook kunt u wat lekkers eten in het naastgelegen restaurant Il Campo en geniet van het uitzicht vanaf het zonneterras met een glaasje wijn.

Hotelkamers met uitzicht op het groen of het groen in de kamers

Open de deur en verwonder u. De sfeer van de 16 moderne kamers is in eerste instantie indrukwekkend. Op 30-32 vierkante meter heeft u de ruimte om uzelf een ​​paar dagen comfortabel te settelen. De open badkameropbouw, met veel bergruimte, of de aangenaam brede gangen die direct naar het ruime balkon of het mooie terras leiden. Tegelijkertijd geven op elkaar afgestemde natuurlijke tinten en een hoogwaardig interieur de kamers een gevoel van gezelligheid.

De kamers zijn volledig uitgerust:

  • Flatscreen tv
  • Gratis en snelle wifi 
  • Laptopkluisje in de kamer
  • Telefoon
  • Balkon of terras
  • Regendouche van vloer tot plafond
  • Badjas en pantoffels
  • Koffie/thee/cacao automaat
  • Fles water

Genieten in het restaurant en de spa van het hotel

Restaurant Il Campo 

Het restaurant Il Campo voorziet u van 's ochtends tot 's avonds van alle denkbare culinaire diensten en staat ook tot ver buiten Fröndenberg bekend als specialiteitenrestaurant. Van een kleine snack tot genieten à la carte - onze uitstekende keuken zal u inspireren. Geselecteerde gerechten uit de regionale en internationale keuken, een voortreffelijke wijnkaart en een gekwalificeerde service maken het aanbod compleet. Het prachtige zonneterras met panoramisch uitzicht op de golfbaan Gut Neuenhof en het heuvellandschap van het Sauerland nodigt uit tot ontspannen.

Kinga's Spa & Beauty

In het Golfhotel zijn wij een op wellness en cosmetica georiënteerde spa die veel thema's biedt met betrekking tot ontspanning, schoonheid en gezondheid. Of het nu de kamertemperatuur is of de kracht van de massagedruk - laat de therapeut altijd weten wat uw voorkeuren zijn, zodat uw behandeling bij ons een bijzondere ervaring wordt.

Golfen en de prachtige omgeving van het noordelijke Sauerland ontdekken

Golfbaan Gut Neunhof en Unna Frondenberg 

Zoals u van een GolfHotel mag verwachten, staat de golfbal centraal. Op de 18-holes toonaangevende golfbaan van golfclub Gut Neuenhof vinden amateurs en professionals precies de juiste hoeveelheid uitdagende holes. Slim geplaatste zandbunkers en fraai vormgegeven waterpartijen effenen een ludieke weg naar de green. Zodat u daar de laatste put kunt maken, met de allerbeste gazoncondities.

Daarnaast is de golfclub Unna Frondenberg gelegen in de directe omgeving van Gut Neunhof. Hier heeft u achttien meer gevarieerde mogelijkheden om met uw clubs de green te verkennen.

Uitgebreide fietstochten

Verken de prachtige omgeving en uitgestrekte natuur op twee wielen - de uitstekende fietsroutes in de buurt van het hotel maken het mogelijk. Een daarvan is de Ruhrtalradweg , die industriële charme, bossen en meer langs de vormende rivier in verschillende delen combineert. Van de bron van het Ruhrgebied tot aan het Sauerland, er valt hier zoveel te ontdekken, dat u het beste meerdere tochten tegelijk kunt plannen. Als u een Tour de France-deelnemer wilt voelen, raden we de 21 km lange Zabel-route aan.

Direct voor de deur van het GolfHotel, in Fröndenberg en andere steden in Noord-Sauerland, zult u zich niet snel vervelen. Breng eens een bezoek aan de:

  • Taartenfabriek: als u honger naar zoetigheid daar is gewekt, wacht het volgende hoogtepunt op u: de zoetwaren van het jaar 2018 in Westfalen. In de chocoladefabriek Sauerland kunt u de banketbakkers aan het werk zien en heerlijke chocoladespecialiteiten proeven.
  • Westfaalse kettingsmederijmuseum: in het voormalige pakhuis van de papierfabriek Himmelmann staat bekend om Fröndenberg. Bij het smederijvuur kunt u alleen maar verwonderen over de historische kettingproductie. In het weekend organiseren wij graag een rondleiding voor u.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Hoteldeals.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Hoteldeals.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Hoteldeals.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

334+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.